STIEBEL ELTRON

Energinen yritys

STIEBEL ELTRON on kansainvälinen konserni ja yksi maailman johtavista talotekniikkaan ja uusiutuvaan energiaan erikoistuneista yrityksistä.

Tekninen osaaminen, laatu, innovatiivisuus, luotettavuus ja asiakaslähtöinen palvelu ovat olleet avaimia yrityksemme menestykseen jo vuodesta 1924. STIEBEL ELTRON toimii kaikkialla maailmassa: Meillä on eri maissa yhteensä viisi tuotantolaitosta, 24 myyntiyhtiötä ja – organisaatioita. Toimipisteitämme on yli 120 maassa. Vuonna 2020 myynti oli noin 700 miljoonaa euroa, josta yli 50 prosenttia tuli ulkomailta.

Toiminta käynnistyi vuonna 1924 Berliinissä yrityksen perustajan visiosta. Theodor Stiebel halusi kehittää ja valmistaa entistä turvallisempia, helppokäyttöisempiä ja vähän energiaa kuluttavia tuotteita. Sama visio on edelleen yrityksemme kulmakivenä. STIEBEL ELTRON on innovaatiovetoinen perheyritys. Noudatamme tuotannossamme ja kehitystyössämme selkeää linjaa, jolle luonteenomaista on ympäristöystävällisyys, suorituskyky ja helppokäyttöisyys. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 4000 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Osaamisemme perustuu kaikilta osin omaan työvoimaan – tuotekehityksestä tuotantoon. Kehitämme ja valmistamme tehokkaita ja innovatiivisia lämminvesi-, lämmitys-, ilmanvaihto- ja jäähdytysratkaisuja. STIEBEL ELTRONin kattavasta valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin kohteisiin. Talotekniikkamme tekee kodistasi jo nyt tulevaisuuden vaatimusten mukaisen. Frank Stiebel ja Stiebelin perhesäätiö omistavat yrityksen puoliksi.

STIEBEL ELTRON GmbH & Co. KG

Yrityksen kotipaikka: Holzminden

Tuotealueet:

  • Uusiutuvat energianlähteet
  • Lämminvesi
  • Tilojen lämmitys
  • Ilmastointi

Investoimme innovaatioihin – STIEBEL ELTRONin tuotantolaitokset

STIEBEL ELTRON Groupin päätoimipaikka ja konsernin suurin tuotantolaitos sijaitsevat Saksan Holzmindenissä. Päätoimipaikassa sijaitsevat yrityksen kansainvälinen hallinto- ja myyntiorganisaatio sekä tuotantolaitos, jossa valmistetaan sähkökäyttöisiä lämminvesi- ja lämmityslaitteita sekä uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä järjestelmiä ja laitteistoja. Eschwegen hightech-tehtaassa valmistetaan pienvaraajia, vedenlämmittimiä, käsienkuivaimia ja termoplastisia komponentteja kaikkiin konsernin laitteisiin. Sen lisäksi konsernilla on kolme tuotantolaitosta Saksan ulkopuolella: Popradissa (Slovakia), Ayutthayassa (Thaimaa) ja Tianjinissa (Kiina). 

STIEBEL ELTRON aloitti uusiutuvaa energiaa hyödyntävien laitteiden kehitystyön vuonna 1976. Nykyisin yritys kuuluu maailman johtaviin lämpöpumppuvalmistajiin. Lämpöpumppujamme käytetään lämmityksessä, jäähdytyksessä, käyttöveden lämmityksessä, lämmön talteenotolla varustetuissa ilmanvaihtolaitteissa sekä aurinkolämpöjärjestelmissä. Kattavaan tuotevalikoimamme kuuluu myös aurinkoenergiajärjestelmiä.

Aktiivista tukea – STIEBEL ELTRONin yritysfilosofia

Yrityksellämme on pitkät perinteet tukkukaupasta ja ammattilaistuotteista. Yritysfilosofiamme nojaa edelleen alkuperäisiin kulmakiviin. STIEBEL ELTRON panostaa myös yhteistyökumppaneiden aktiiviseen tukeen. Tarjoamme koulutusta, palveluita ja tukea markkinointiin. Jälleenmyyjille, asentajille ja suunnittelijoille suunnattua tuotekoulutusta järjestetään myös koulutusakatemiassamme Holzmindenissä. Koko tuotevalikoimamme on pysyvästi esillä kuudessa myyntikeskuksessamme Saksassa. Suurin osa esittelytiloissa olevista tuotteista on liitetty toimiviin järjestelmiin.

STIEBEL ELTRONin korkeatasoinen tutkimus-, kehitys- ja investointisuunnitelma katsoo suoraan tulevaisuuteen.