Toimialayhteistyö

Yhdessä voimme tehdä enemmän

STIEBEL ELTRON tekee yhteistyötä eri alojen kumppaneiden kanssa:

geea-Saneerauskampanja „Die Hauswende“

Lämmitys, eristys, ikkunat ja uusiutuvat energiat: "Hauswende" on ensimmäinen rajatylittävän kaupan peruskorjauskampanja koko Saksassa. Kampanja käynnisti rakennusteollisuuden energiatehokkuuden liitto (geea). Saksan energiajärjestön (dena) lisäksi on mukana liittovaltion talous- ja energiaministeriö (BMWi), liittovaltion ympäristö-, luonnonsuojelu-, rakennus- ja ydinturvallisuusministeriö (BMUB) sekä asianomaisten alojen yritykset ja yhdistykset.

Lisätietoa aiheesta www.die-hauswende.de

Energiansäästökerho

Yhdessä energiansäästökeskuksen kanssa STIEBEL ELTRON tukee kuluttajaa tekemään oikeita energiaa säästäviä päätöksiä. Energiansäästökerho on voittoa tavoittelemattoman co2online GmbH: n kampanja, jonka rahoittaa liittovaltion ympäristöministeriö ilmastonsuojelualoitteen puitteissa. Se on sitoutunut vähentämään ilmastovaikutteisia hiilidioksidipäästöjä ja motivoi yksilöitä säästämään rahaa aktiivisella ilmastonsuojelulla. Keskipisteenä on energiansäästötili.

Lisää tietoa energiansäästötilistä

EcoCommercial Building -ohjelma

STIEBEL ELTRONin ja Bayer MaterialSciencen EcoCommercial Building -ohjelman välinen yhteistyö on ollut vahvaa yhteistyötä "kestävän rakentamisen alalla" vuodesta 2010. Tämä ohjelma on osa Bayer-ilmasto-ohjelmaa ja tarjoaa rakennusteollisuudelle ainutlaatuisen valikoiman palveluja ja materiaaliratkaisuja energiatehokkaaseen ja taloudelliseen rakentamiseen.

Bayer MaterialScience käyttää Eco-Commercial Building -ohjelmaa yhdessä STIEBEL ELTRONin kanssa energiatehokkaiden ja taloudellisten rakennusten suunnittelussa, kunnostuksessa ja rakentamisessa. STIEBEL ELTRON tukee tätä ennennäkemätöntä ohjelmaa realististen ja kustannustehokkaiden käytännön ratkaisujen toteuttamiseksi kestävän rakentamisen eturintamassa.

EcoCommercial Building -ohjelman kotisivut

Innovation City Ruhr

Yhteistyö InnovationCity Ruhrin kanssa osoittaa, kuinka STIEBEL ELTRON näyttää tulevaisuuden energiansaannin mahdollisuudet ja integroi sen onnistuneesti käytäntöön innovatiivisilla järjestelmillä, kuten lämpöpumppuilla, lämmön talteenottojärjestelmillä tai aurinkokennojärjestelmillä.

Bottropin kaupunki voitti Initiativkreis Ruhrin kilpailun vuonna 2010 ja on nimetty siitä lähtien virallisesti nimellä InnovationCity. Hanke muuttaa pilottivyöhykkeen matalaenergia -kaupungiksi, joka säästää energiaa. Tämä osoittaa selvästi, että kestävä rakentaminen on mahdollista.

InnovationCity Ruhrin kotisivulle

Dynahaus

STIEBEL ELTRON-lämpöpumppuja käytetään myös Dynahausin Plus Energy -taloissa.

Lisätietoa