Lämpöpumput

 • Inverter ilma-vesilämpöpumput

  Inverter-teknologian avulla tuotetaan juuri se lämpöteho mille on tarvetta.

  Näytä kaikki 115 tuotteet

  Energiaa ilmasta, maaperästä ja vesistöstä

  Lämpöpumput hyödyntävät maaperästä, vesistöstä, tai ilmasta saatavaa energiaa käyttöveden ja lämmitysjärjestelmän lämmitykseen.

  Edut

  • Lämmityskuluihin jopa yli 75% vähennys
  • Soveltuu vuoden 2016 EnEV vaatimuksiin
  • Taloudellinen ratkaisu uudistaloissa ja saneerauskohteissa
  • Ei CO2 päästöjä (nollapäästölämmitys, kun käytetään vihreää sähköä)

  Opetamme Holzmindenin akatemiassamme Saksassa innovatiivisesta rakennustekniikasta. Tänään teemamme on: miten lämpöpumput toimivat - yksinkertaista ja helposti ymmärrettävissä! Klikkaa videota.

  Miten lämpöpumppu toimii?

  Lämpöpumppu on termodynamiikkaan perustuva lämmitysjärjestelmä. Sitä voidaan käyttää ympäristön energian muuntamiseen lämmöksi sinun kotiisi. Vedestä, maaperästä, ulkoilmasta tai poistoilmasta saatava lämpöenergia kulkee ensin höyrystimen läpi, josta se syötetään lauhduttimen kautta lämmitysjärjestelmään.
  Noin viisi osaa ilmaista ja ekologista ympäristöenergiaa ja yksi osa sähköenergiaa toimitetaan lämmitysenergiaksi rakennukseen. Sähköenergiaa tarvitaan "ilmaisenergian pumppaamiseen", alhaiselta lämpötilatasolta korkeammalle, lämmitystarpeeseen sopivalle tasolle. Jopa -20 °C lämpötilasta aina +65°C asti.

  Energiamerkintä lämmityskäytön lämpöpumpuille

  ErP-tarran yläosassa näkyy valmistajan (I) nimi ja tuotteen mallinimike (II). Lämpöpumppujen lämmitysjärjestelmä luokittellaan yhdeksään tehokkuusluokkaan. A ++ on korkein energiatehokkuusluokka. G tarkoittaa laitteita joilla on erittäin huonot arvot.

  STIEBEL ELTRON -tuotteet ovat lähes yksinomaan parhaassaa eneergialuokassa. STIEBEL ELTRON - lämmityskäytön lämpöpumput ovat kaikki jo huippuluokan luokissa, eli luokissa A - A ++.
   

  Sinä kysyt, me vastaamme; lämpöpumputhan käyttävät sähköä - ovatko ne sitten hyväksi ympäristölle? Katso video ja saat vastaukset kysymyksiisi.