Sähkölämmittimet – Ohje

 • Sähkölämmittimet - edistykselliset lämmitysjärjestelmät tehokkaampaan käyttöön

  Sähkölämmitteiset lämmitysjärjestelmät ovat asuinrakennusten kaikkein helpoimpien lämmitysjärjestelmien joukossa. Saatavilla on erilaisia ratkaisuja, jotka vaihtelevat kylpyhuoneen lämpöpattereista aina lattialämmitysjärjestelmien ja luonnonkivilämmittimiin.

  Mitä tulee lämmityksen mukavuuteen, sähkölämmitysjärjestelmillä on paljon tarjottavaa: ne ovat huomattavasti nopeampia kuin useimmat muut markkinoilla olevat lämmitysjärjestelmät ja niitä voidaan säätää tarkemmin. Jos haluat esimerkiksi nostaa kylpyhuoneesi lämpöä nopeasti aamulla, ne ovat täydellinen valinta. Ja jos käytät vihreää energiaa, lämmitys voi olla jopa hiilineutraalia. 

  Lämmityksen mukavuutta:

  Lämpöä täsmälleen missä ja milloin sinä sitä tarvitset, sitä on sähköinen mukavuuslämmitys. Ja visuaalisuus on huomioitu, riippumatta siitä, mitä kotisi lämmityksessä vaaditaan.

  Sähkölämmittimet: lämmitä huonetilat nopeasti ja kätevästi konvektoreilla tai pikalämmittimillä.

  Sähkölämmittimet ovat houkutteleva vaihtoehto, olipa kyseessä sitten kylpyhuoneen lisälämmitys aamulla tai harvoin käytettävien huonetilojen lämmön nosto. Tätä ylimääräistä mukavuuslämpöä varten tarvitset vain pistorasian.

  Lisää mukavuutta, lisää toimintoja: uudet pikalämmittimet ja konvektorit

  STIEBEL ELTRON on uudistanut sähkölämmittmiään. Kaikki tuotteet täyttävät ErP-direktiivit, jotka tulivat voimaan 01.01.2018. Sen lisäksi, että ne ovat ErP-yhteensopivia, uudet sähkölämmittimet tarjoavat käyttäjälle lisävarusteita: uusimmassa tuotesukupolvessa on tärkeä uusi ominaisuus - vakiovarusteena elektroninen ohjausyksikkö LCD-näytöllä. 

  Älykäs ohjaus: kun ikkuna on auki, laite sammuu

  Uusi ohjausjärjestelmä tekee laitteesta entistä älykkäämmän: integroitu säädin mahdollistaa lämpötilan säädön tarkasti. Jos huonetta  tuuletetaan, lämmitin sammuu automaattisesti. Laitteissa on myös mukautuva itsetarkkailutoiminto ajastintilassa: jos tietty lämpötila on ohjelmoitu 6 tunniksi kylpyhuoneessa, laite oppii kuinka kauan aikaa kestää lämmittää huone tähän lämpötilaan - ja seuraavalla kerralla kytkeytyy automaattisesti aikaisemmin tai myöhemmin päälle. Opitulla tavalla.

  CON Premium seinäpatteri – ainutlaatuinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja estetiikkaa. CON Premium parantaa ympäristöään paitsi tarjoamalla miellyttävää lämpöä myös sen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta.

  Konvektorit

  STIEBEL ELTRON kiertoilmalämmittimet ovat täydellinen ratkaisu, kun tietty huone on muutaman asteen lämpötilaasetuksen alapuolella. Pienellä vaivalla ne tarjoavat vaaditun lämmitystason, jos sitä tarvitaan - oli se kylpyhuoneessa tai jossain harvoin käytetyssä harrastehuoneessa.

  Kaikki tuotteet

  Nopeat lämmittimet

  Kompakti ja tehokas nopeaan lämmitykseen: tyylikäs muotoilu ja korkea lämmitysteho yhdistyvät CK Premium -sarjan pikalämmittimissä. Ne sopivat huoneisiin, jotka on lämmitettävä nopeasti ja lyhyiksi ajanjaksoiksi. Tangentiaalipuhaltimilla STIEBEL ELTRON-pikalämmittimet ovat luokkansa hiljaisimpia. Integroidun ohjaimen mukavuustoiminnot, kuten 7 päivän ajastin ja avoin ikkunan tunnistus, korostavat näiden laitteiden tehokkuutta.

  Kaikki tuotteet