Käsienkuivaimet

 • Kuivat kädet alle 15 sekunnissa

  Viimeisin kehitys nopeiden käsienkuivaajien alalla: Ultronic -käsikuivain

  Näytä kaikki 6 tuotteet

  Käsien lämminilmakuivaimet vähentävät ilmassa olevia mikrobeja

  Kuumailmapuhaltimien valmistajien ZVEI: n työkomitean toimeksiannosta kuuluisa instituutti Fresenius ja ipi-tuotekehitysinstituutti tutkivat tätä aina ajankohtaista kysymystä:

  Ovatko käsien lämminilmakuivaimet parantaneet vai heikentäneet ilman puhtautta?

  Tulos: Kokonaisbakteerimäärä laski puhaltimen jälkeen poistoilmassa noin 90 prosenttia verrattuna puhaltimeen kulkeutuvaan imuilmaan. Eli käsien lämminilmapuhaltimet vähentävät ilmassa olevia bakteereita! Jos ympäröivä ilma on saastunut bakteereilla, se voi liata puhdistetut kädet. Kuivaushuoneessa oleva ilma kuumennetaan kuitenkin niin paljon, että bakteerit voidaan tappaa.

  Tulosten saamiseksi suoritettiin useita mittauskertoja. Kaikissa mittauksissa poistoilman bakteerien määrä oli pienempi kuin imuilmassa. Tilastollinen analyysi 95%: n tasolla osoitti, että erot ovat merkittäviä. Toisella mittauksella varmistettiin, että ilmakanava puhaltimessa ei ole likaantunut. Eli käsien lämminilmakuivaimessa ei ole bakteereita.

  Käsien lämminilmakuivaimien edut

  • "Bakteerien levittimen" tarina on vihdoin tyrmätty. Lämpimän ilman käsikuivaimet vähentävät bakteereita ilmassa!
  • Hygienian ja ekologian osalta käsien lämminilmapuhaltimet, pyyhkeet ja kierrätyspaperit sekä kangaspyyhkeiden annostelijat vastaavat toisiaan - kuten Saksan ympäristövirasto (UBA) ja liittovaltion terveysvirasto (BGA) ovat todenneet.
  • Kustannustehokkuuden kannalta sähkökäyttöiset käsien lämminilmakuivaajat ovat ipi-instituutin vuonna 2000 tekemän tutkimuksen mukaan paras ratkaisu.
  • Käsien lämminilmakuivaimet ovat omassa luokassaan: Ne ovat energia- ja ympäristötietoisia ratkaisuja ja tarjoavat nykyaikaisen, jätevapaan ratkaisun.