Tietosuoja

Kiitämme kiinnostuksestasi yritystämme kohtaan ja arvostamme osoittamaasi luottamusta. Tietosuojan takaaminen on yrityksellemme tärkeää. Tietosuojakäytäntömme täyttää tietosuojalain ja televiestintälain vaatimukset. Noudatamme suurta huolellisuutta ja korkeita turvallisuusstandardeja tietosi suojelemiseksi luvattomalta käytöltä. STIEBEL ELTRONin internet-sivusto voi sisältää linkkejä muiden palveluntarjoajien internet-sivustoille, joihin tietosuojakäytäntömme ei ulotu.

Henkilökohtaisten tietojen kerääminen

Kun käyt STIEBEL ELTRONin verkkoivustolla, vierailua koskevat tiedot tallentuvat automaattisesti. Järjestelmä tallentaa verkkopalvelutarjoajaa sekä käynnin ajankohtaa ja kestoa koskevat tiedot. Lisäksi sivustomme käyttää niin kutsuttuja evästeitä. Evästeiden tehtävänä on optimoida verkkosivustokäyntiin liittyviä käyttäjäkohtaisia muuttujia. Evästeet ovat käyttäjän tietokoneelle ja verkkoselaimeen tallentuvia pieniä tekstitiedostoja. Ne eivät aiheuta vahinkoja tai uhkaa tietokoneellesi. Tässä yhteydessä ei tapahdu muuta automaattista tiedonkeruuta.

Tietyissä tapauksissa tallennamme lisäksi henkilökohtaisia tietoja, kuten nimen, osoitteen ja yhteystiedot - mutta vain siinä tapauksessa, että annat nämä tiedot meille itse. Joskus tarvitsemme tietojasi voidaksemme tarjota haluamasi palvelun. Näitä tietoja tarvitaan esimerkiksi uutiskirjettä tilattaessa, lämpöpumpputarjouspalvelua käytettäessä tai jälleenmyyjäalueelle rekisteröidyttäessä. Ilmoitamme aina, mikäli tarvitsemme tietojasi. Mikäli pyydämme tarkempia henkilökohtaisia tietoja, kyse on tiedoista, joiden käyttö on lain mukaan sallittua. Tämä edellyttää erityissuostumusta käyttäjältä.

Kuinka käytämme tietojasi

Antamalla henkilökohtaiset tai edustamaasi yritystä koskevat tiedot (esim. lämpöpumpputarjouspalveluun tai jälleenmyyjäalueelle rekisteröityessäsi tai tietomateriaalipyynnön yhteydessä) luovutat tietosi vapaaehtoisesti. Hyväksyt, että luovuttamiasi tietoja voidaan käyttää yhteydenottotarkoituksiin sekä Stiebel Eltronin tuote-esittelyihin myös pyytämättä.

Uutiskirjeen tilausta varten kerättyjä tietoja käytetään henkilökohtaisen ja tapahtumaperusteisen uutiskirjepostin lähettämiseen. Joitakin keräämiämme henkilötietoja, kuten syntymäaikaa, voimme käyttää esimerkiksi henkilökohtaisen syntymäpäiväonnitteluviestin lähettämiseen sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaus tapahtuu double opt in -menetelmän kautta. Sinua pyydetään vahvistamaan suostumuksesi uutiskirjeen vastaanottoon ilmoittautumislomakkeella ja sähköpostiosoitteeseesi lähetetyn vahvistusviestin sisältämän aktivointilinkin kautta. Voit irtisanoa uutiskirjetilauksen milloin tahansa uutiskirjeen sisältämän peruutuslinkin kautta.

Lämpöpumpputilauspalvelu käyttää kerättyjä tietoja ainoastaan tarjousten laadintaan ja asennusliikkeen yhteydenottoja varten.

Käytämme verkon kautta itse antamiasi tietoja ainoastaan tämän tietosuojailmoituksen mukaisiin tai verkkosivustollamme ilmoitettuihin tarkoituksiin. Tietojen kerääminen, käsittely tai luovuttaminen muihin tarkoituksiin tapahtuu yritysryhmän sisällä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ilmoituksella. Kerätyt tiedot poistetaan rutiininomaisesti määräaikojen umpeuduttua.

Google Analyticsin käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc.:n (”Google”) Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää tietokoneelle tallentuvia ”evästeitä” (Cookies), jotka ovat verkkosivuston käytön analysoinnin mahdollistavia tekstitiedostoja. Evästeen luomat verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot välittyvät ja tallentuvat yleensä USA:ssa sijaitsevalle Googlen palvelimelle. Jos verkkosivulla aktivoidaan IP-osoitteen piilotus, Google lyhentää käyttäjän IP-osoitteen ennen lähetystä EU-jäsenvaltioissa tai muissa ETA-talousalueen sopimukseen kuuluvissa jäsenvaltioissa. Täydellinen IP-osoite välittyy vain poikkeustapauksissa Googlen USA:ssa sijaitsevalle palvelimelle, jossa myös sen lyhennys tapahtuu. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston tarjoajan tilauksesta verkkosivuston käytön arviointiin, käyttöä koskevien raporttien laadintaan sekä muiden verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyvien palveluiden tuottamiseen verkkosivuston tarjoajalle. IP-osoitetta, jonka Google Analytics on saanut käyttäjän selaimelta, ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin. Evästeiden tallentaminen voidaan estää selainasetusten kautta. Tässä tapauksessa verkkosivuston kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä täydessä laajuudessaan. Voit estää evästeiden avulla tapahtuvan tietojen keruun ja käsittelyn lataamalla ja asentamalla osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout saatavan selainlaajennuksen. Google Analyticsia on täydennetty verkkosivustollamme koodilla ”gat._anonymizeIP();”, joka varmistaa IP-osoitteiden anonyymin käsittelyn (ns. IP-maskauksen). Käytämme Google Analyticsiä lisäksi DoubleClick-evästeen ja Adwordsin hankkimien tietojen tilastolliseen arviointiin. Ellet hyväksy tätä, voit kytkeä toiminnon pois päältä mainosasetustyökalun kautta osoitteessa http://www.google.com/settings/ads/onweb/. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista löytyy osoitteesta https://policies.google.com/privacy.

Google-uudelleenmarkkinointi (Remarketing)

Tämä verkkosivusto käyttää Googlen uudelleenmarkkinointia. Google-uudelleenmarkkinointi on Google Inc.:n mainospalvelu, jonka avulla voimme lähettää sinulle kohdennettua mainontaa aiempien sivustokäyntiesi ja -käyttäytymisen perusteella sinua mahdollisesti kiinnostavista aiheista. Nämä mainokset ilmestyvät vain Google-mainospaikkoihin, joko Google Adwords -mainostilaan tai Google Display -verkkoon.

Voit estää Googlen uudelleenmarkkinoinnin Googlen mainosasetukset-työkalun kautta tai muokata asetuksiasi. Voit estää uudelleenmarkkinoinnin myös selainasetusten kautta poistamalla evästeet käytöstä.

Sosiaalinen media

Verkkosivustollamme on linkkejä Facebook-sivullemme, YouTube-kanavallemme sekä Crisp livechat-palveluun. Näiden verkkosivustojen linkkejä klikatessa tai Crisp livechat-palvelua käytettäessä tämä tietosuojaseloste ei ole voimassa. Näiden palveluiden tietosuojaselosteet löytyvät palveluiden omilta sivuilta:

Facebook:
https://www.facebook.com/privacy/explanation

YouTube:
https://policies.google.com/privacy

Crisp livechat:
https://crisp.chat/en/privacy/

Kysyttävää tietosuojasta?

STIEBEL ELTRON noudattaa lakisääteisiä velvoitteita ja on nimittänyt yritykselle tietosuojavastaavan. Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et ole saanut vastausta tai haluat tietoa itsestäsi tallennetuista tiedoista, lähetä asiasta kirjallinen kysely. Sinulla on lisäksi oikeus vaatia tietojen oikaisua, niiden käytön estoa tai poistoa, mikäli tämä ei ole ristiriidassa lakisäännösten kanssa.

Thermia Finland Oy

Lähetä sähköpostia

Evästeasetukset

Muuta evästeasetuksia

Laitetietojen kerääminen verkkosivustollamme evästeiden avulla (”Evästekäytäntö”)

Kun vierailet STIEBEL ELTRON -sivustolla, käytämme selaimesi tiedonkeruusevästeitä kerätäksemme tiettyjä tietoja nykyisestä selainistunnostasi. Evästeiden avulla verkkosivustomme voi myös tallentaa suorittamasi toiminnot ja suosikkiasetuksesi (esim. kirjautumistiedot, kieli, fonttikoko ja muut näyttöasetukset) tietyksi ajaksi, jotta niitä ei tarvitse syöttää uudelleen, kun seuraavan kerran vierailet sivustolla tai siirryt sivulta toiselle. Käytämme evästeitä erilaisiin tarkoituksiin. Evästeiden käyttöön sovelletaan erilaisia oikeusperustoja. Seuraavassa kerromme mitä evästeitä käytämme mihinkin tarkoituksiin.

Käsittelytyyppi ”Pakollinen” -– verkkosivuston käytettävyys ja hallinta

Käytämme ”pakollisia evästeitä”verkkosivustomme ylläpidon varmistamiseksi. Verkkosivustomme vierailijana sinulle tallentuu henkilökohtainen tunnusnumero hallinnointi- ja tunnistustarkoituksia varten. Tällä tavoin varmistamme, että pystymme tarjoamaan sinulle jatkuvasti hyvää palvelua. Tallennamme tiedot esim. ostoskoriin lataamistasi tuotteista tai määrittämistäsi kieliasetuksista. Nämä evästeet tallentuvat koko selainistuntosi ajaksi. Ilman näitä evästeitä verkkosivustomme ei näy kokonaisuudessaan.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on GDPR:n 6 artiklan 1 kohta – oikeutettu etu.

Pakollinen

webpool
ste-cg
ste-usd
ste-acd
ste-prms
ste-extprtnr
ste-redirect
ste-ecom
ste-pas
ste-bck
mm_af_ste_fi_FI
mm_ip_ste_fi_FI
mm_or_ste_fi_FI
ste-accept-nec

 

 Käsittelytyyppi ”Tilastointi” – Verkkosivuston parantaminen ja suorituskyky

Käytämme ”tilastointievästeitä”parantaaksemme verkkosivustomme suorituskykyä. Tähän kuuluvat tiedot, jotka olemme keränneet sinulta seuraavia tarkoituksia varten:

·         Verkkoanalytiikka – Analysoimme verkkokäyttäytymisesi perusteella tietoja verkkosivustomme toimivuuden ja designin parantamiseksi.

·         Mainosten tehokkuus – Mittaamme mainostemme tehokkuutta analysoimalla niiden napsautussuhteita ja tapaa, jolla kävit verkkosivuillamme. Tällä tavoin optimoimme ulkoisille verkkosivustoille sijoittamiemme mainosten vaikutuksen.

·         Tietoja kumppaneille – Velvollisuutemme on välittää mainoskumppaneillemme tai palveluntarjoajillemme tiettyjä tietoja, jos tulit verkkosivustollemme heidän verkkosivustonsa kautta ja ostit meiltä tuotteita. Meidän on tehtävä tämä, koska saatamme joutua suorittamaan maksun näille kumppaneille/palveluntarjoajille vastineeksi palveluista. Tätä varten välitämme tietoja vierailustasi, mukaan lukien tiedot ostamistasi tuotteista.

·         Virheiden hallinta – Mittaamme virheitä verkkosivustollamme voidaksemme korjata ne tai muut ongelmat välittömästi.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperustana on GDPR:n 6 artiklan 1 kohta – Suostumus.

Tilastointi

_gat
_ga
_gid
ste-accept-sta

 

Käsittelytyyppi ”Markkinointi” – Suoramainonta kolmansien osapuolten mainosalustoilla ja mainonta

Käytämme mainoskumppaneidemme ”Markkinointievästeitä” varmistaaksemme, että mainosviestimme näkyvät sinulle oikea-aikaisesti ja oikeassa paikassa. Nämä ovat pysyviä, mutta ajallisesti rajattuja evästeitä. Nämä evästeet sisältävät henkilökohtaisen tunnisteen, joka mahdollistaa yksittäisen käyttäjän verkkokäyttäytymisen analysoimisen. Käytämme näitä evästeitä myös varmistaaksemme, että mainokset eivät näy rajoittamattomasti yksittäisille käyttäjille ja mitataksemme mainoskampanjoidemme vaikutuksia. Kumppanimme toimittavat näiden evästeiden tallentamat tunnisteet. Emme voi käyttää samoja tunnisteita järjestelmissämme. Käytämme näitä evästeitä myös sijaintisi kannalta tärkeiden mainosten näyttämiseen, esim. kertoaksemme sinulle, missä alueellasi on saatavilla tuote (esim. ammattikumppanilta), jota parhaillaan katsot.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperustana on GDPR:n 6 artiklan 1 kohta – Suostumus.

Markkinointi

ste-accept-mar

 

Henkilötietoluokat:

·         Laitetiedot

·         Paikkatiedot

·         Käyttäytymis- ja profiilitiedot: Näiden tietojen keräys tapahtuu seuraamalla verkkovierailukäyttäytymistäsi.

·         Asetukset (jos Stiebel Eltron tietää)

Säilytysaika

Evästeet, joita käytetään laite- ja verkkovierailukäyttäytymistietojen keräämiseen, tallentuvat selaimellesi koko istunnon ajaksi tai kunnes poistat evästeasetukset selaimesta, mutta enintään 180 päiväksi.

Vastaanottajaluokat

·         Vastaava - Stiebel Eltron Group

·         Stiebel Eltron GmbH & Co. KG:n osakkuusyritykset ja tytäryhtiöt

·         Tukipalveluntarjoaja verkkosivujen hallinnointia varten

·         Yritysneuvoja

·         Tietoanalyysipalvelujen tarjoaja

·         Mainoskumppani

·         Sosiaalisen median alustat

*Evästeasetukset*

Käytämme evästeitä ymmärtääksemme ja analysoidaksemme mieltymyksiäsi ja mahdollistaaksemme sinulle verkkosivustomme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Näihin kuuluvat sivuston toiminnan ja kaupallisten yritystavoitteidemme edistämiseksi tarvittavat sekä vain nimettömiin tilastointitarkoituksiin käytettävät evästeet. Napsauttamalla "Valitse kaikki" tai "Vahvista valinta" hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste

*Painikkeet:*

Pakollinen

Tilastointi

Markkinointi

Vahvista valinta

Valitse kaikki

Näytä tiedot

*Pakollinen*

Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme toiminnallemme eikä niitä voida poistaa käytöstä järjestelmissämme. Niitä käytetään yleensä vain vastauksena suorittamiisi palvelupyyntöä vastaaviin toimiin, kuten tietosuoja-asetusten määrittämiseen tai lomakkeiden rekisteröintiin tai täyttämiseen. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet tai varoittamaan niistä, mutta silloin jotkut sivun osat eivät toimi. Nämä evästeet eivät tallenna henkilöllisyytesi tunnistamisen mahdollistavia tietoja.

*Tilastointi*

STIEBEL ELTRON käyttää Google Analyticsia, joka antaa meille käsityksen tavastasi käyttää verkkosivustoamme. Tiedoista käy ilmi esim. millä sivustoilla olet käynyt ja mitä linkkejä olet napsauttanut, kuinka kauan viivyit sivustolla, tuotteet, jotka olet koonnut konfiguraattoriimme sekä mitä laitetta olet käyttänyt. Käytämme näitä tietoja ymmärtääksemme paremmin, kuinka ihmiset käyttävät verkkosivustoamme ja varmistaaksemme, että se toimii asianmukaisesti.

*Markkinointi*

Mainontakumppanimme voivat asettaa näitä evästeitä sivustollemme. Nämä yritykset voivat käyttää ja jakaa niitä luodakseen profiilin kiinnostuksesi kohteista ja näyttääkseen sinulle sopivia mainoksia muilla sivustoilla. Tämä perustuu selaimesi ja verkkolaitteen selkeään tunnistamiseen. Jos et salli näiden evästeiden käyttöä, saat vähemmän kohdistettua mainontaa.