Julkaisutiedot

STIEBEL ELTRON Oy

Postiosoite: Kapinakuja 1, 04600 Mäntsälä
Puhelin: 020 720 9988
Sähköposti: info@stiebel-eltron.fi

Yritystiedot

Y-tunnus: 2528813-5
Kotipaikka: Mäntsälä

Toimitusjohtaja

Olli Andersson

Oikeudellinen huomautus / takuu

Tämän sivuston sisältämien tietojen oikeellisuutta ei voida taata huolellisesta tarkastamisesta huolimatta. Laitteita ja ominaisuuksia koskevat lausunnot eivät ole sitovia. Tässä mediassa kuvattuja ominaisuuksia ei pidetä tuotteidemme sovittuina ominaisuuksina. Yksittäisiä laitteiden ominaisuuksia voidaan muuttaa tai jopa poistaa jatkuvan tuotekehityksen vuoksi.

Varmista nykyisen laitteistomme ominaisuudet asiantuntijoidemme kanssa. Kuvaviestinnässä käytetyt kuvat ovat vain sovellus esimerkkejä. Kuvissa on myös asennusosia, lisävarusteita ja erikoislaitteita, jotka eivät kuulu tavanomaiseen toimitussisältöön.  

Vastuu huomautus

Emme ole vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka johtuvat tällä sivustolla annetuista tiedoista.
Huolellisesta sisällöntarkistuksesta huolimatta emme ota vastuuta ulkoisten linkkien sisällöstä. Linkitettyjen sivujen sisältö on omistajiensa vastuulla.

Tekijänoikeus

Haluamme huomauttaa, että tämän sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla. Kaikki tekstit, esitykset ja äänitiedostot ovat tekijänoikeuslain ja muiden tekijänoikeuksia suojaavien lakien alaisia. Niitä ei saa kopioida, muuttaa tai käyttää muilla verkkosivuilla kaupankäynnin tai jakelun tarkoituksiin. Tämä ei päde, jos nimenomaisesti annamme luvan kuvien tai grafiikan myöhempää käyttöä varten.